top of page
pexels-aidan-roof-2422896.jpg

HUMTECH IMPACT

Indblik og udsyn om ledelse, tech og trends med mennesket i fokus. 

Humtech Impact er et onlinemagasin med fokus på menneskelige behov i teknologiske forandringer. Hvilket samfund, arbejdsliv, organisations- og livsdesign sætter meningsfulde aftryk, der skaber værdi for mennesker og klode - og hvordan skaber vi det lederskab.

Humtech Impact - magasin om ledelse, tech og trends med mennesket i fokus
Humtech Impact - magasin om ledelse, tech og trends med mennesket i fokus
Impact

Humtech Impact er journalistik om menneskelige behov i teknologiske forandringer.

Humtech Impact er indsigt, udsyn og inspiration til mere bevidst lederskab og livsdesign. Med afsæt i aktuelle og relevante strømninger i forskning og forretning om, hvad der giver mennesker og fælleskaber mening og værdi i et langsigtet og bæredygtigt perspektiv.

Humtech Impact er trends og teknologi - gerne med et blik ud i verden på, hvad der er det næste, der tjener vores kollektive aftryk og kloden bedst. Det er også et kritisk blik på hype og mainstreambegejstring for det hurtige og letbenede fix for tomme kalorier og lineær værditænkning. Humtech Impact er udsyn, medmenneskelighed og ligeværd i ledelse, tech og trends. 


 

CO-Lab og bidrag
Onlinemagasinet Humtech Impact bringer også gæsteindlæg i form af bidrag inden for det redaktionelle område eksistens, trends teknologi, lederskab, arbejdsliv og livsdesign.
 

Artikelbidrag kan sendes sammen med kontaktinfo og portrætfoto til info@humtech.dk 

Du kan også indsende din ide eller artikel ved at udfylde formularen med dit bidrag.

Hvert et bidrag sætter aftryk. Tak. 

ryoji-iwata-TRJjPc0wss0-unsplash.jpg
ryoji-iwata-2OalKAckLvU-unsplash.jpg
EKSPERTISE

VIDENJOURNALISTIK & 
HIGH VALUE CONTENT

Har du brug for hjælp til videnjournalistik eller -kommunikation?

Humtech udvikler og producerer journalistik i krydsfeltet mellem forretning, forskning og formidling. Med kritisk og konstruktiv journalistik, der har blik for mennesket i de digitale forandringer, blinde vinkler, udsyn og ligeværd. Humtech producerer også videnkommunikation i form af High Value Content som bl.a. whitepapers, e-bøger, artikler, lyd- og videoproduktioner. 

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup er bl.a. tilknyttet som videnjournalist i et Co-Excellence Center ved AWS af techjournalister fra otte nationer. Hun er også tilknyttet som radiojournalist ved Radio Storkøbenhavn, hvor hun laver journalistik til radio og TV om EU-stof som demokrati og unge, energikrise og landbrugsreformer. Hun er desuden vært på podcasten Aftryk og gæster ofte selv medier og undervisning, hvor hun deler ud af viden med et mål om at inspirere, forankre og sikre ejerskab til medfortælling.  


Grith Okholm Skaarup stiller også jævnligt op som ekspert, moderator eller paneldeltager. Ekspertiseområderne tæller bl.a. ledelse, arbejdsliv, ligestilling, trends og teknologi. Find presseinfo og fotos her.

LEVERANCER
  • Videnjournalistik og -kommunikation

  • Podcast, vodcast og speak

  • Artikler, e-bøger og White Papers

  • Master Classes og undervisningsmateriale

  • Foredrag, facilitering og moderering

  • Debat og ekspertdeltagelse

MENNESKER

Humtech Impact er skabt af journalister og kommunikatører tilknyttet Humtech og er formidlet i både tekst, billeder, audio og video.
Mød bidragsyderne bag magasinet her og ræk ud, hvis du vil bidrage. 

Grith-Okholm-Skaarup grey background cropped.jpg

Grith Okholm Skaarup

 Editor Humtech Impact, journalist DMJX, diplom, og cand.mag. i kommunikation KU og Bologna Universita.

Grith Okholm Skaarup 
har gennem hele sin karriere arbejdet med udvikling af videnjournalistik og videnkommunikation i både tekst, lyd, billeder og film.
 

Grith har base i København, men har altid  journalistikken med sig på studier og rejser internationalt. 
 

thumbnail_Steen Nedell Christensen_edited.jpg

Steen Nedell Christensen

Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, online- og nyhedsredaktør.

Steen Nedell Christensen har i en stor del af sin karriere virket som nyhedsjournalist/

nyhedsredaktør på danske dagblade bl.a. ni år som nyhedsredaktør på jyllands-posten.dk
Steen har også arbejdet med bæredygtig kommunikation og digital markedsføring.

I dag er Steen onlineredaktør på Flensborg Avis. Han bor i Flensborg i Tyskland, med kone og to børn.

profil_edited_edited.jpg

Sofie Hacke Jensen

Cand.mag. i filosofi fra Aarhus Universitet.

Sofie Hacke Jensen arbejder med passion for at formidle både via skrift, i undervisning og i kunst. Hun har bl.a. undervist på Kalø Højskole og som instruktor for bachelorstuderende i filosofi og været med til at udvikle undervisningsmateriale om etik i besættelsestiden for Arbejdermuseet. Derudover arbejder hun på en fagbog om ytringsfrihed med arbejdstitlen Ytringsfrihedens grænser, og ved siden af driver hun bloggen  philosofi.site.

 

Sofie bor i Aarhus, hvorfra hun også dyrker sin passion for at skabe kunst og illustrationer. 
 

Emmaa.png

Ditte Lindblad

Uddannet journalist fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole. Studerer på sidste år overbygningen på Københavns Universitet i koreanske studier, som både supplerer interessen for koreansk sprog, kultur og teknologi - og samtidig understøtter en specialisering inden for det journalistiske virke, som også tæller ansættelser hos Politiken og Altinget.

Ditte Lindblad bor i København og er fast tilknyttet Humtech som freelancer med bl.a. edit af podcasten Aftryk. 

 

billede af emma – redigeret.png

Emma Marie Waterstone

Cand.it. i Oplevelsesdesign og bachelor i Dansk fra Aalborg Universitet.

 

Emma Marie Waterstone har arbejdet med tekstforfatning og webdesign på freelance basis. Hun interesserer sig for at skabe brugervenlighed på digitale platforme. Især de små detaljer der har stor betydning for brugerens helhedsoplevelse på en given digital platform. Hun synes, det er spændende at arbejde med, hvordan brugen af tekst i samspil med visuelle elementer skaber den gode brugeroplevelse.

 

Emma bor i en forstad til Aarhus

sdf.png

Sofia Mogensen

Cand.scient.soc i Sociologi fra Aalborg Universitet

 

Hun har en stor interesse i at undersøge, hvad der bevæger samfundet og os som mennesker. Udover at bidrage til magasinet, formidler hun og hjælper med at navigere i en verden med processer, data og sociale relationer.

I dag jonglerer hun mellem praktik, jobsøgning og familieliv fra sin base i Aarhus, mens hun fortsætter med at forfølge sin passion om at undersøge og dele sin viden med verden.

Vostokkommunikation012_edited_edited_edi

Elisabeth Marina Zornig

Kommunikatør fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole

.

Elisabeth drømmer om at bruge sin kommunikationsfaglighed til at skabe social bæredygtig forandring for mennesker, organisationer og samfund.

Professionelt har Elisabeth arbejdet med frivillige hos Folkekirkens Nødhjælps Indsamling. Hos VOSTOK kommunikation rådgav hun skoleledere i digital dannelse og producerede SoMe indhold i fællesskab med elever og lærere

Elisabeth bor i Aarhus, hvorfra hun følger med i de nyeste TikTok trends.

Skærmbillede 2023-04-18 kl. 09.59.58.png

Anders Hørby

Skribent for artiklen Aftryk

Skærmbillede 2023-04-18 kl. 10.11_edited

Manuel Ehsaeizadeh

Videomand hos Humtech

 

Manuel er uddannet fra Medievidenskab i Aarhus i 2019 og har siden arbejdet med videoformidling, podcasting og diverse kommunikations-

 opgaver. En altmuligmand, når han er i besiddelse af mus og tastatur. 

Hans store passioner er film og sport, hvor han ser alt, hvad mængden af fritid tillader. Passionerne tager han med sig til pubquiz, hvor ham og vennerne kæmper om sejren. Når Manuel skal slappe, nyder han at bage og hækle.

Skærmbillede 2023-02-24 kl. 12.21.50.png

Er du vores næste skribent?

bottom of page