top of page
pexels-aidan-roof-2422896.jpg

HUMTECH IMPACT

Indblik og udsyn om ledelse, tech og trends med mennesket i fokus. 

Humtech Impact er et digitalt medie om menneskelige behov i teknologiske forandringer formidlet i lyd, video og tekst. Du finder et bredt udvalg af historier om trends, tech, samfund og ledelse.

Humtech Impact - magasin om ledelse, tech og trends med mennesket i fokus
Humtech Impact - magasin om ledelse, tech og trends med mennesket i fokus
Impact

Humtech Impact er et digitalt medie om menneskelige behov i teknologiske forandringer.

Humtech Impact er indsigt, udsyn og inspiration til mere bevidst lederskab , arbejdsliv og livsdesign. Med afsæt i forskning, forretning og aktuelle og relevante strømninger om, hvad der giver mennesker og fælleskaber mening og værdi i et langsigtet, ligeværdigt og bæredygtigt perspektiv.

Humtech Impact er trends og teknologi - gerne med et blik ud i verden på, hvad der er det næste, der tjener vores kollektive aftryk og kloden bedst. Det er også et undersøgende og kritisk blik på hype og mainstreambegejstring for det hurtige og letbenede fix for tomme kalorier og vanetænkning. Humtech Impact er et digitalt medie i tekst, lyd og video - om ledelse, arbejdsliv, tech og trends med menneskelige behov i centrum.


 

CO-Lab og bidrag
Humtech Impact bringer også gæsteindlæg i form af bidrag inden for det redaktionelle område eksistens, trends teknologi, lederskab, arbejdsliv og livsdesign.
 

Artikelideer og bidrag kan sendes ved at udfylde bidragsformularen.

Hvert et bidrag sætter aftryk. Tak. 

ryoji-iwata-TRJjPc0wss0-unsplash.jpg
ryoji-iwata-2OalKAckLvU-unsplash.jpg
EKSPERTISE

VIDENJOURNALISTIK & 
-KOMMUNIKATION

Har du brug for hjælp til videnjournalistik eller -kommunikation?

Humtech udvikler og producerer journalistik og kommunikation i krydsfeltet mellem forretning, forskning og formidling. Med kritisk og konstruktiv journalistik, der har blik for mennesket i de digitale forandringer - i blinde vinkler, udsyn og ligeværd. Humtech producerer også videnkommunikation i form af 'High Value Content' som bl.a. whitepapers, e-bøger, artikler, lyd- og videoproduktioner. 

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup arbejder både freelance som journalist og med et hold af håndplukkede freelancere til at producere tekst, lyd og video-indhold for organisationer og medier. Grith Okholm Skaarup laver både indhold til magasiner, dagblade, podcasts, radio og TV. Hun er bl.a. en del af co-excellence af techjournalister fra otte nationer og har lavet en lang række radio- og TV-programmer om EU-stof inden for emner som demokrati, teknologi, energikrise, klima og EUs institutioner. Hun er desuden vært på podcasten Aftryk - humanitet i en techtid og gæster ofte selv medier og undervisning, hvor hun deler ud af viden og research og inspirerer og appellerer til mere medfortælling.  


Grith Okholm Skaarup stiller også op som ekspert, debattør, moderator eller paneldeltager. Ekspertiseområderne tæller bl.a. ledelse, arbejdsliv,  ligestilling, trends og teknologi. Kontakt for presseinfo og fotos.

LEVERANCER

- Videnjournalistik og -kommunikation

- Podcast, vodcast og speak

- Artikler, e-bøger og White Papers

- Master Classes og undervisningsmateriale

- Foredrag, facilitering og moderering

- Debat og ekspertdeltagelse

MENNESKER

Humtech Impact er skabt af journalister og kommunikatører tilknyttet Humtech og er formidlet i både tekst, billeder, audio og video.
Mød bidragsyderne bag magasinet her og ræk ud, hvis du har artikelideer

Grith-Okholm-Skaarup grey background cropped.jpg

Grith Okholm Skaarup

 Editor Humtech Impact, journalist DMJX, diplom, og cand.mag. i kommunikation KU og Bologna Universita.

Grith Okholm Skaarup 
har gennem hele sin karriere arbejdet med udvikling af videnjournalistik og videnkommunikation i både tekst, lyd, billeder og film.
 

Grith har base i København, men har altid  journalistikken med sig på studier og rejser internationalt. 
 

thumbnail_Steen Nedell Christensen_edited.jpg

Steen Nedell Christensen

Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, online- og nyhedsredaktør.

Steen Nedell Christensen har i en stor del af sin karriere virket som nyhedsjournalist/

nyhedsredaktør på danske dagblade bl.a. ni år som nyhedsredaktør på jyllands-posten.dk
Steen har også arbejdet med bæredygtig kommunikation og digital markedsføring.

I dag er Steen onlineredaktør på Flensborg Avis. Han bor i Flensborg i Tyskland, med kone og to børn.

profil_edited_edited.jpg

Sofie Hacke Jensen

Cand.mag. i filosofi fra Aarhus Universitet.

Sofie Hacke Jensen arbejder med passion for at formidle både via skrift, i undervisning og i kunst. Hun har bl.a. undervist på Kalø Højskole og som instruktor for bachelorstuderende i filosofi og været med til at udvikle undervisningsmateriale om etik i besættelsestiden for Arbejdermuseet. Derudover arbejder hun på en fagbog om ytringsfrihed med arbejdstitlen Ytringsfrihedens grænser.

 

Sofie bor i Aarhus, hvorfra hun også dyrker sin passion for at skabe kunst og illustrationer. 
 

Emmaa.png

Ditte Lindblad

Uddannet journalist fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole.

 

Studerer på sidste år overbygningen på Københavns Universitet i koreanske studier, som både supplerer interessen for koreansk sprog, kultur og teknologi - og samtidig understøtter en specialisering inden for det journalistiske virke, som også tæller ansættelser hos Politiken og Altinget.

Ditte Lindblad bor i København og er fast tilknyttet Humtech som freelancer med bl.a. edit af podcasten Aftryk. 

 

billede af emma – redigeret.png

Emma Marie Waterstone

Cand.it. i Oplevelsesdesign og bachelor i Dansk fra Aalborg Universitet.

 

Emma Marie Waterstone har arbejdet med tekstforfatning og webdesign på freelance basis. Hun interesserer sig for at skabe brugervenlighed på digitale platforme. Især de små detaljer der har stor betydning for brugerens helhedsoplevelse på en given digital platform. Hun synes, det er spændende at arbejde med, hvordan brugen af tekst i samspil med visuelle elementer skaber den gode brugeroplevelse.

 

Emma bor i en forstad til Aarhus

sdf.png

Sofia Mogensen

Cand.scient.soc i Sociologi fra Aalborg Universitet

 

Hun har en stor interesse i at undersøge, hvad der bevæger samfundet og os som mennesker. Udover at bidrage til magasinet, formidler hun og hjælper med at navigere i en verden med processer, data og sociale relationer.

I dag jonglerer hun mellem arbejde og familieliv fra sin base i Aarhus, mens hun fortsætter med at forfølge sin passion om at undersøge og dele sin viden med verden.

Vostokkommunikation012_edited_edited_edi

Elisabeth Marina Zornig

Kommunikatør fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole. Kandidatstuderende i Socialt Arbejde på Aalborg Universitet, København. 
 

Elisabeth drømmer om at bruge sin kommunikationsfaglighed til at skabe social forandring for mennesker og samfund.

Professionelt arbejder Elisabeth med strategiske partnerskaber og folkelige kampagner hos Danske Hospitalsklovne. Hun har tidligere arbejdet på Folkekirkens Nødhjælps Indsamling og med uddannelseskommunikation hos bureauet VOSTOK kommunikation.

Elisabeth bor i København, hvorfra hun følger med i de nyeste TikTok trends.

Emilie Frihedsbrevet billede.jpg

Emilie Høegh Engbirk

Cand.mag. i Moderne kultur og kulturformidling og  tillægsuddannelse i journalistik fra DMJX.

Emilie har arbejdet med kommunikation, journalistik og formidling i over ti år og har boet 5 år i Berlin. 
Hun er drevet af nysgerrighed og lysten til at dele viden om diverse emner, hvilket også har ført hende til at have sin egen forelæsningsrække på Folkeuniversitetet. 

Emilie bor i København.   

Skærmbillede 2023-04-18 kl. 10.11_edited

Manuel Ehsaeizadeh

Cand.mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Manuel har lavet videoredigering for Humtech og har i en årrække arbejdet med videoformidling, podcasting og diverse kommunikations-

 opgaver. En altmuligmand, når han er i besiddelse af mus og tastatur. 

Hans store passioner er film og sport, hvor han ser alt, hvad mængden af fritid tillader. Passionerne tager han med sig til pubquiz, hvor ham og vennerne kæmper om sejren. Når Manuel skal slappe, nyder han at bage og hækle.

bh.jpeg

Benedikte Holst

Benedikte er bachelor i filosofi og kandidat i informationsvidenskab og kognition.

Hun skriver ud fra et grundlæggende spørgsmål om hvordan menneskets fundamentale livsvilkår ændres i takt med teknologiens udvikling. Benediktes artikler handler derfor om etik, erkendelsesteori og adfærd i relation til teknologiens indflydelse på hverdagslivet.

 

Til daglig bor hun i Århus og er mor til Frederik. 

download.jpg

Ida Skov 

Journalist og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Ida gør de gode fortællinger levende i form af ord, lyd og video. Hun har bl.a. været med til at skabe koncept og editing af podcastserie for Humtech om fertilitet og ligestilling i Techbranchen. Hun har også som freelancer været med Humtech på videoptagelser for at skyde videoer med virksomhedsfortællinger, cases og kundetestimonials. 

 

Ida bor i Aarhus og arbejder med kommunikation og kreativ storytelling i form af video til forskellige medieplatforme.

Avatar_edited.jpg

Rasmus Chester C. Riis

Digital konceptudvikler - digital design - og freelance medieproducer

Rasmus Chester har gennem årene produceret og udviklet koncepter inden for video og lyddesign til bl.a. kommunikation, læring og underholdning. Alt fra spillefilm til SoMe-content. Selvlært og med en DIY tilgang har han produceret for store virksomheder og mindre organisationer. Han har sin passion i det kreative og abstrakte, som udfordrer status quo. Dertil er han autodidakt multi-instrumentalist og komponist i flere musik-projekter, og har produceret og udgivet flere album.

1516965064874.jpg

Peter Hasle Laursen

Journalist og Cand.mag. i Europæiske Studier

Skærmbillede 2023-04-18 kl. 09.59.58.png

Anders Hørby

Cand.mag. i Retorik fra Aarhus Universitet

loader,gif
bottom of page