top of page
pexels-cottonbro-4695786.jpg
38.png

Aftryk er en podcast, der sætter fokus på medmenneskelighed.
I mødet med mennesker, der sætter aftryk i andre menneskers liv.

Aftryk handler om at navigere sammen som mennesker i hele liv og arbejdsliv i en hyperkompleks og teknologisk verden. I samtaler, refleksioner & humane hacks med håndplukkede ledere og eksperter får du viden og værktøjer til at sætte meningsfulde aftryk i dig selv og andre.  

SÆT AFTRYK

Du kan være med til at løfte mennesker, der sætter aftryk i
andre menneskers liv.

Humtech hylder medmenneskeligheden gennem eksempler på mennesker, der løfter hinanden. Du kan være med til at sætte aftryk ved at nominere et medmenneske, eller dele din egen eller andres historie om medmenneskelighed i lyd eller tekst ved at sende dit bidrag til: info@humtech.dk

BIDRAG & RETNINGSLINIER:

 

Dit bidrag til Aftryk: 

Lydoptagelse, artikel eller tekst til podcast eller onlineplatforme.

Max. 2000 anslag eller 2 minutters lydoptagelse.

Dit bidrag til bogen Medmennesker:

Medmennesker er en kommende fagbog af Grith Okholm Skaarup, som du har mulighed for at bidrage til. Send kort pitch om relevant case, data, forskning eller personlige erfaringer om eksempler på medmennesker eller formåls- og fællesdrevne organiseringer og medmenneskelige praksisser. Max. 2000 anslag eller 2 minutters lydoptagelse.

 

Udvalgte bidrag bliver krediteret og synliggjort i medierne.

Indstil et medmenneske, der sætter aftryk:

Tak for din indsendelse!

SE AFTRYK 

Vil du hellere se os i øjnene?
Så kan du nu finde Aftryk som video i rå masterclass-form. 

Aftryk kommer nu til dig så du både kan lytte, læse eller se Aftryk. I samtaler med håndplukkede medmennesker, eksperter og ledere eller i refleksioner og humane hacks til selv at sætte aftryk. Vil du inviteres helt ind i det nærværende og autentiske rum under optagelserne, så se med i Aftryks som video her.   

AFTRYK Sæson I: MEDMENNESKELIGHED & LEDERSKAB 

Se første sæson af Aftryk om Medmenneskelighed & Lederskab.  Med Simi Jan, Christian Bason, Anders Folmer Buhelt, Halima El Abassi, Morten Gade, Ask Agger, Gitte Just, Anne-Mette Sohn Jensen, og Katrine Emme Thielke.

AFTRYK Sæson II: TECH & EKSISTENS

I Aftryks anden sæson stiller vi skarpt på Tech & Eksistens. Her kan du møde ledere, eksperter og medmennesker som Imran Rashid, Mikkel Flyverbom, Katrine K. Pedersen, Klaas Venborg, Thomas Telving, Ghita Lauritzen, Cristine Dyhrberg og Michael Andersen.