top of page
pexels-lisa-2130102.jpg

OM HUMTECH

Humtech formidler viden og rådgivning om at navigere som mennesker og medmennesker i den teknologiske tidsalder.

Fokus er på fremtidens lederskab, arbejdsliv og livsdesign. Metoderne er i formåls- og fællesdrevne organiseringer og praksisser og i lederskab drevet af følgeskab. Arbejdet bygger på tyve års professionelt virke, empirisk forskning, aktuel research og data om tendenser inden for ledelse, future of work og teknologi og fra samfunds- og humanvidenskaber. 

People walking & lady in red_grey_web_less_people.png

Lad os skabe levedygtige samfund, virksomheder og liv. Der både genererer værdi og gør det værd at være til.

I den teknologiske udvikling oplever vi en accelleration og kompleksitet, der kalder på nye ideer og løsninger. Derfor skal vi revitalisere praksisser og strukturer i ledelse og organisationer, hvor vi arbejder mere formåls- og fællesdrevet.

 

Det er måden at fremtidssikre forretning og fællesskab og udvikle lederskab, der er drevet af følgeskab. Gennem strategisk langsigtede og bæredygtige løsninger til at skabe værdi og sætte aftryk i både mennesker og klode. 

Formål
Grith-Okholm-Skaarup grey background portrait.jpg

HUMTECHS STIFTER

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup

Humtech er stiftet af videnformidler og ledelsesrådgiver Grith Okholm Skaarup.

Grith Okholm Skaarup har mere end 20 års erfaring som leder og rådgiver. Hun har arbejdet med organisationer i ind- og udland på tværs af det private og offentlige - og er en flittigt benyttet ekspert, foredragsholder og underviser. Hun har bl.a. været partner og leder i Workz, rådgiver i Zentropa Interaction og kommunikationschef ved Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Grith Okholm Skaarup har en kandidat i kommunikation fra Københavns Universitet og Universitá di Bologna og en efteruddannelse som journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

ANERKENDELSER OG PRISER

Grith Okholm Skaarup har været med til at vinde flere anerkendelser og priser for sit arbejde. Hun er kåret som ledelsestalent i 2010 ved Berlingske Talent 100 og har lavet flere prisvindende projekter, som har modtaget bl.a. Danish Internet Awards,  Marketing Award, True Awards, Creative Circle, Innovationsprisen, Karnov Publikumprisen og German Design Award 2020.

LEDELSE

Stifter af Humtech, Grith Okholm Skaarup har gennem sin karriere arbejdet med at lede, rådgive og udvikle mennesker og organisationer på tværs af brancher og landegrænser. Heraf 20 års ledelsesvirke i funktioner som ejerstifter, bestyrelsesmedlem, partner, marketing,- csr- og kommunikationschef. Hun har arbejdet som leder for både større specialiserede teams og på store strategiske projekter. 

 

SAMARBEJDER

Grith Okholm Skaarup har gennem sin professionelle karriere samarbejdet med et væld af organisationer og ledere. Hun har skabt resultater, der har sikret vækst, transformationer, innovation, internationalisering, omdømme, omtaler og branding, men også i form af menneskelige og ledelsesmæssige aftryk og udvikling af kulturer, strukturer og normer.

Inden for ledelsesrådgivning har hun bl.a. hjulpet Novozymes og Københavns Kommune i projekter om klima, bæredygtighed, teknik og miljø, integration og mangfoldighed.

 

Hun har produceret en lang række produkter inden for videnformidling i tekst, video og audio. Det har hun blandt andet for Amazon og Nokia i formidling om ny teknologi, innovation, samarbejdsformer og forretningsmodeller og som foredragsholder for adskillige virksomheder som bl.a. TV2 og Dansk Erhverv.

BESTYRELSESPROFIL

Grith Okholm Skaarup er aktiv i en lang række bestyrelser og advisory boards som ekspert i strategisk forretningsudvikling, kommunikation, teknologi og nye tendenser. Hun arbejder med internationalt perspektiv og har en stor interkulturel indsigt og har boet og arbejdet i Nicaragua, Italien og England. Gå til bestyrelsessite eller hent bestyrelsesprofil.

Om Grith Okholm Skaarup

EKSPERTISE

Humtechs ekspertise er at klæde virksomheder og ledere på, der søger ekspertviden og rådgivning om fremtidens behov inden for ledelse og arbejdsliv i mødet mellem mennesker og teknologi.

Se ydelser for videnformidling, ledelsesrådgivning og boardarbejde

EKSPERTISE

LEDELSESRÅDGIVING

pexels-thirdman-7652541.jpg
Executive rådgivning for virksomheder og ledere.

Humtech tilbyder ledelsesrådgivning og udvikling som både skræddersyede forløb til større grupper og enkeltpersoner. Forløbene er rettet mod mennesker, som har brug for strategisk, kyndig og nærværende ledelsesrådgivning og vejledning inden for Humtechs ekspertiseområder.

KERNEEMNER

Formåls- og fællesdrevet ledelse

Forretningsudvikling og innovation

Teknologiske og humane tendenser

EKSPERTISE

VIDENFORMIDLING

tyler-callahan-e_RpjNyMgEM-unsplash_red2.jpg
Skræddersyede viden- og formidlingsopgaver.

Humtech tilbyder en lang række ydelser inden for videnformidling. Du kan booke aktuelle eller skræddersyede foredrag, workshop og undervisning. Tag kontakt for ekspertbidrag eller forespørgsler inden for f.eks. videnjournalistik, artikler, faglige publikationer, podcast eller speak.

KERNEEMNER

Fremtidens ledelse og arbejdsliv

Teknologiske tendenser

Human og relationel kapital

EKSPERTISE

BOARDARBEJDE

adrien-olichon-1aIwLqshekQ-unsplash.jpg
Boardarbejde som medlem af advisory boards og bestyrelser.

Humtech ved stifter Grith Okholm Skaarup er bestyrelsesmedlem i HATO Medical Technologies og Vaekst Group og Advisory Board-medlem i Self, Be WellBrand Leadership Community, Freeliving, Meta Learn og AutoMake. Hun har 20 års erfaring som leder og har været i profesionelle bestyrelser siden 2011.
Gå til Grith Okholm Skaarups bestyrelsessite

KERNEEMNER

Forretningsudvikling, kommunikation

 Marketing, digitalisering, teknologi, trends, Ledelse, internationalisering og future work

YDELSER

Humtech hjælper ledere og eksperter til langsigtet bæredygtig forretning og lederskab, der sætter aftryk i både mennesker, samfund og klode. Gennem strategisk boardarbejde, ledelsesrådgivning og videnformidling i foredrag, undervisning og videnjournalistik.

EKSPERTISE

1:1 EXECUTIVE ADVISING

Forretningsmøde
Executive rådgivning for ledere og eksperter.

1:1-rådgivning er for dig, der er leder eller ekspert.
Her kan du række ud for sparring løbende efter behov - eller, vi kan skræddersy vi et forløb af strategisk rådgivning til at udvikle dig og din forretning. 

Grith Okholm Skaarup er din strategiske sparringspartner i både rådgivning og eksekvering, hvor du får guidance til at skabe mere værdi og mening for både dit virke og dig selv.

KERNEEMNER

Forretningsstrategi og værdiskabelse

Bevidst lederskab og livsdesign

Thoughtful Leadership

EKSPERTISE

STRATEGISK LEDERUDVIKLING

pexels-anna-shvets-5325107_edited_edited
Ledelsesudvikling, netværk og kurser.

Humtech udvikler og afvikler skræddersyede strategiske lederudviklingsforløb og kurser for bl.a. ledernetværk, organisationer og undervisningsinstitutioner. Kurser og forløb er med fokus på læring gennem en stor grad af involvering, medfortælling og ejerskab til at sikre forankring. Ledelsesudvikling bygger på aktuel forskning, trends, empiri og praksis inden for ledelse.   

KERNEEMNER

Fremtidens lederskab

Human og compassiondrevet ledelse
Fra Thought Leader til Thoughtful Leader

 

EKSPERTISE

BESTYRELSE OG ADVISORY BOARD

Indgangssamling
Medlem af advisory boards og bestyrelser.

Grith Okholm Skaarup er aktiv som boardmedlem i en lang række virksomheder. Med fokus på at løfte både organisationer og mennesker til at vækste. Hun er også repræsenteret som boardmedlem ved bl.a. Selection F , CVX og BLC i international sektion for Future Leadership. Se Grith Okholm Skaarups bestyrelsessite eller hent bestyrelsesprofil for samarbejde. 

BESTYRELSESKOMPETENCER

Ledelse, trends og digitalisering
Strategisk kommunikation og marketing  Internationalisering og interkulturel forståelse

EKSPERTISE

VIDENJOURNALISTIK

ryoji-iwata-2OalKAckLvU-unsplash.jpg
Videnjournalistik og High Value Content.


Humtech udvikler og producerer videnjournalistik og High Value Content til dig inden for ledelse, arbejdsliv, trends og teknologi. Indhold der positionerer og skaber Thought Leadership. Altid med et humanistisk islæt og med fokus på aktuel forskning, empiri og praksis. Humtech producerer både videnjournalistik og værdifuld content i tekst, billeder, audio og video i partnerskaber med håndplukkede journalister og kommunikatører. Humtech står også bag podcasten Aftryk og onlinemagasinet Humtech Impact.

LEVERANCER

Podcasts, videnartikler, speak og master classes.
E-bøger, 
White Papers, undervisningsmateriale debatstof og videnkommunikation

EKSPERTISE

FOREDRAG

DSC09320.jpg
Foredrag, workshop og undervisning.

Grith Okholm Skaarup er en flittig foredragsholder i ind- og udland, og har også undervist på universiteter og business schools.  
Senest har hun bl.a. turneret med foredraget Fremtidens Lederskab for flere hundrede topledere i direktør- og bestyrelsesnetværk i hele Danmark for Presidents Institute, holdt foredrag om Humant lederskab ved Novo Nordisk lederseminar og undervist skrivetalenter i Klub Bare Skriv i at sætte aftryk gennem strategisk skrivning.

Du kan finde faste foredrag her eller række ud for skræddersyede forløb.

KERNEEMNER

Fremtidens bevidste lederskab og livsdesign
Menneskelige behov i digitale forandringer

Trends i fremtidens arbejdsliv og teknologi

EKSPERTISE

EKSPERTVIDEN

aviser
Ekspert, moderator og facilitator.

Har du brug for en moderator, facilitator eller ekspert i panel eller debat, så er Grith Okholm Skaarup ofte i marken ved både fysiske events og online. 
Hun bruges også som ekspert til presse og journalistik inden for ledelse, arbejdsliv, diversitet, tech og trends. Med fokus på de menneskelige behov i teknologiske forandringer. Grith Okholm Skaarup er også valgt til ekspertdatabasen Diverse Eksperter i 2023 og som Berlingske Talent i 2010. Hun er desuden aktiv i flere netværk inden for ledelse og ligestilling bl.a. Dansk Erhvervs netværk for kvindelige iværksættere. 

BESTYRELSESKOMPETENCER

Ledelse, arbejdsliv, future work og boardwork
Trends, digital kultur og teknologi

Mening, livsdesign og menneskelig trivsel

Daniel Ferdinand, OCM, Novo Nordisk:

You will not find a more empathetic leader than Grith! She utilises this ability in her profession by perceiving employees, clients and users on an extraordinary insightful level. This inherent human-centred skill has been remarkably powerful in her work with breakthrough leadership and communication strategies, innovation and organisational transformation.

In my experience, one of her key leadership skills is a deeply rooted authenticity. An ability that she seamlessly translates into establishing trust and influence. It is a personal attribute that is cherished by everyone around her and that inevitably will be of value to the organisations she will help transform and develop in the future.

Michael Sørensen, CEO, Sociuu:

Når man samler en flok topprofessionelle kommunikatører fra nogle af de største virksomheder i Danmark til event, så stiller det store krav til de oplæg og budskaber, man vil præsentere dem for. Til vores event matchede vi dem med Grith, som fik overbevist samtlige i forsamlingen om, hvorfor thought leadership og medarbejderinvolvering skal være en del af strategierne - og at det faktisk gavner bundlinjen på langt flere områder end de måske havde tænkt.
Et arrangement, hvor du tænker noget før du går ind - og noget helt andet når du går ud - det er det Grith kan.
5 stjerner her fra os hos Sociuu.

Gitte Just, CEO, BeWell:

 Grith er en utrolig professionel og skarp rådgiver og sparringspartner. Derudover er hun er et generøst menneske, som rundhåndet deler sin viden og sit netværk med dem, hun er i kontakt med. Jeg har oplevet hendes særlige solide spidskompetencer i strategi og forretningsudvikling på nærmeste hold i regi af min virksomhed BeWell, hvor Grith er medlem af mit advisory board. Hun har en formidabel evne til at spotte og yde sparring på områder, som har brug for løft og fokus for at virksomheden kan udvikle sig. Hun er en ekstraordinær kapacitet, som vil være et scoop for alle advisory boards og bestyrelser, der leder efter talent til at hjælpe med at udvikle deres virksomhed.

pexels-nida-7818815.jpg

SAMFUNDSANSVAR 

 

Kernen i Humtechs arbejde er medmenneskelighed.

Humtech arbejder i rådgivning og formidling med fokus på udsyn, ligeværd, samfundsansvar og social ansvarlighed og innovation. For mere bevidst og bæredygtigt lederskab og livsdesign. Både for den enkelte leder eller Thought Leader og for at fremtidssikre design af organisatoriske og samfundsmæssige fællesskaber bedst til både menneskelige, globale og klimamæssige behov. 

Humtech samarbejder og støtter også udviklingsarbejde lokalt og internationalt gennem pro bono- og ambassadørarbejde og via donationer inden for bl.a. uddannelse, digital dannelse og demokratiarbejde - og med mærkesager inden for ligeværd, mindre ulighed og bæredygtighed.

 

Humtech støtter bl.a.:

International Media Support, Mellemfolkeligt Samvirke, Reden International KFUK, Global Aktion, Brobyggerne og UNICEF.

 

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup har gennem hele sit ledelsesvirke været ansvarlig for CSR og samfundsansvar/ ESG og for partnerskaber mellem virksomheder og NGOer som bl.a. Ungdommens Røde Kors og Fonden for Entreprenørskab.  Hun er frivillig og ambassadør for bl.a Mellemfolkeligt Samvirke, Casa Xalteva og som mentor for kvindelige, ukrainske iværksættere ved Erhvervsstyrelsen og Google Westart. Derudover har hun som rådgiver hjulpet med strategisk udvikling og kommunikation for bl.a. Kræftens Bekæmpelse, AIDS-fondet og Folkekirkens Nødhjælp.

bottom of page