top of page

YDELSER

Humtech hjælper ledere med viden og rådgivning om menneskelige behov i teknologiske forandringer.

Humtechs virke går på to ben: Videnformidling i foredrag, undervisning og journalistik & Ledelsesrådgivning i boardarbejde og strategisk organisations- og lederudvikling. 

EKSPERTISE

VIDENFORMIDLING

podium
Skræddersyede viden- og formidlingsopgaver.

Humtech tilbyder en lang række ydelser inden for videnformidling. Du kan booke aktuelle eller skræddersyede foredrag, workshop og undervisning. Tag kontakt for ekspertbidrag eller forespørgsler inden for f.eks. videnjournalistik, artikler, faglige publikationer, podcast, radio, tv eller speak.

Gå til videnformidling eller book foredrag.

KERNEEMNER

Fremtidens ledelse og arbejdsliv

Tendenser i teknologi, ledelse og organisering

Menneskelige behov i teknologiske forandringer

EKSPERTISE

LEDELSESRÅDGIVING

Stol ved bord med computer og noter klar til møde
Executive rådgivning for virksomheder og ledere.

Humtech tilbyder ledelsesrådgivning og udvikling som både skræddersyede forløb til større grupper og enkeltpersoner. Forløbene er rettet mod dig som leder, ledergruppe eller board, som har brug for strategisk, kyndig og nærværende ledelsesrådgivning, vejledning og ekskvering inden for Humtechs ekspertiseområder.

Gå til ledelsesrådgivning.

KERNEEMNER

Fremtidens ledelse og arbejdsliv

 Digitalisering og internationalisering

Strategisk kommunikation, marketing og BD 

EKSPERTISE

BOARDARBEJDE

Bord og stole i et bestyrelseslokale
Boardarbejde som medlem af advisory boards og bestyrelser.

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup er medlem i flere bestyrelser og har lavet ledelses- og bestyrelsesarbejde gennem hele sit virke for bl.a. European Film College og Women In Film and Television. Hun er i dag bestyrelsesmedlem i Self,  HATO Medical Technologies og Vaekst Group og Advisory Board medlem for Automake, Be Well

Brand Ledership Community og  MetaLearn.
Gå til bestyrelsessite eller hent bestyrelsesprofil.

KERNEEMNER

Forretningsudvikling, kommunikation, PR/PA

 Marketing, digitalisering, teknologi, trends

 Ledelse, HR CSR/ ESG og internationalisering

podium

VIDENFORMIDLING

Har du brug for en oplægsholder, moderator, journalist eller ekspert til at formidle og dække ved faglige events eller i podcast, radio eller TV?

Humtech tilbyder en lang række ydelser inden for videnformidling fra moderering og ekspertoplæg til kommunikativ og journalistisk formidling og eksekvering. I hele processen fra ide og tilrettelæggelse til udvikling, produktion og distribution. 

EMNEOMRÅDER
EMNER
VIDENFORMIDLING

UNDERVISNING

Grith Okholm Skaarup står ved flipover og holder oplæg
Underviser og eksaminator 

Grith Okholm Skaarup tilbyder worshops og længere undervisnings- eller kursusforløb inden for bl.a. 'Thoughtful Leadership & Employee Advocacy' og 'Fremtidens bevidste lederskab' med fokus på menneskelige behov i teknologiske forandringer.
Grith Okholm Skaarup har undervist på universiteter og business schools i ind- og udland og bl.a. været underviser og eksaminator på Københavns Universitet i Oplevelsesøkonomi og Projektledelse, i Ledelse ved Media Business School og i Visionær Tænkning og Altenativ lancering ved Den Danske Filmskole. Hun har senest 
undervist forfattertalenter i Klub Bare Skriv i at sætte aftryk gennem strategisk skrivning.

KERNEEMNER

Fremtidens bevidste lederskab

Menneskelige behov i teknologiske forandringer
Thoughtful Leadership og Employee Advacocy  

VIDENFORMIDLING

MODERATOR

Grith Okholm Skaarup med hænderne ude portræt sort/hvid
Moderering og facilitering

Har du brug for en erfaren moderator til at styre konference eller event? Måske er der også behov for at facilitere interaktion i større eller mindre grupper. 

Grith Okholm Skaarup har arbejdet med interaktion, involvering og co-creation som en hjørnesten i gennem hele sit arbejde som rådgiver. Hun har været med til at facilitere events med flere tusind deltagere, som både vært og moderator, og lavet tværgående hubs både fysisk og digitalt. Hun faciliterer også gerne mindre rum, hvor der skal opbygges tillid, nærvær og interaktion eller træffes strategiske beslutninger. Grith Okholm Skaarup kommer med en bred vifte af værktøjer og metoder og evner at skabe psykologisk trygge rum af tillid og fremdrift, hvor mennesker sammen skaber værdi. 

KERNEEMNER

Fremtidens lederskab

Human og compassiondrevet ledelse
Fra Thought Leader til Thoughtful Leader

 

VIDENFORMIDLING

FOREDRAG

Grith Okholm Skaarup i rød jakke portræt i farver.
Foredrag, workshop og undervisning.

Grith Okholm Skaarup er en flittig foredragsholder i ind- og udland, og har også undervist på universiteter og business schools. Hun har holdt foredrag for bl.a. TV2, Nokia, NNE, Roskilde Festival, Frie, Nordisk Film, Tekne, F5, Dansk Erhverv, Teknologisk Institut, DFI, Grundfos, Zentropa, CBS, RUC, AAU og mange flere. Hun har senest bl.a. turneret med foredraget Fremtidens Lederskab for flere hundrede topledere i direktør- og bestyrelsesnetværk i Danmark for Presidents Institute, holdt foredrag om Humant lederskab ved Novo Nordisk lederseminar og faciliteret workshops for netværk i Dansk HR om Menneskelige behov i teknologiske forandringer, hvor hun også bidrager som underviser, ekspertskribent og er keynote-oplægsholder ved HR Træfpunkt 2024.

Du kan finde faste foredrag her eller række ud for skræddersyede forløb.

KERNEEMNER

Fremtidens bevidste lederskab 
Menneskelige behov i teknologiske forandringer

Trends i future work, leadership og tech

VIDENFORMIDLING

VIDENJOURNALISTIK

aviser
Podcast, radio, TV og artikler

Humtech udvikler og producerer videnjournalistik og High Value Content til dig inden for ledelse, arbejdsliv, trends og teknologi. Indhold, der positionerer og skaber Thought Leadership. Altid med et humanistisk islæt og med fokus på aktuel forskning, empiri og praksis. Humtech producerer både i tekst, billeder, audio og video og i partnerskaber med håndplukkede mediesamarbejder, journalister og kommunikatører. Humtech står også bag podcasten Aftryk og det digitale medie Humtech Impact.
Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup arbejder som journalist både for radio, TV, dagblade, magasiner og web og er fast  tilknyttet som freelancejournalist ved bl.a. Amazon Web Services, Studio La Plage, Vagabond og HR-Chefen. Hun har specialiseret sig i tech-, ledelses- og videnskabs-journalistik og i research og anvendelse af metoder til Journalism AI.

LEVERANCER

Podcast, radio og TV 

Videnartikler, e-bøger og white papers,

Master classes, speak og ekspertindlæg

VIDENFORMIDLING

EKSPERTVIDEN

Udendørs portræt af Grith Okholm Skaarup
Ekspert, moderator og facilitator

Har du brug for en ekspert i panel eller debat, så er Grith Okholm Skaarup ofte i marken ved både fysiske events og onlinebegivenheder. Hun bruges også som ekspert til presse og journalistik inden for ledelse, arbejdsliv, diversitet, tech og trends. Med fokus på de menneskelige behov i teknologiske forandringer. Hendes afsæt er i tværgående research fra både ledelses-, tech- og innovationsforskning og fra humanvidenskaber som psykologi, historie, antropologi, kunst og kommunikation. Grith Okholm Skaarup er cand.mag. fra Københavns Universitet og Universitá di Bologna og efteruddannet journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Hun er indstillet til ekspertdatabasen Diverse Eksperter i 2023 og til Berlingske Talent 100 i 2010. Hun er aktiv i flere netværk inden for ledelse og ligestilling bl.a. Dansk Erhvervs netværk for kvindelige iværksættere.

KERNEEMNER

Ledelse, arbejdsliv, future work og boardwork
Trends, digital kultur og teknologi

Mening, livsdesign og menneskelig trivsel

VIDENFORMIDLING

VIDENSKABSKOMMUNIKATION

fodgængerfelt mennesker går over
Strategisk videnkommunikation

Humtech ved stifter og leder og ledelsesrådgiver gennem mere end 20 år Grith Okholm Skaarup, har stor erfaring med strategisk kommunikation og har specialiseret sig i videnskabskommunikation. Det er kommunikation om mere komplekse eller videnskabelige emner, som skal formidles, så det bliver klart, forståeligt og tilgængeligt for flere. Eller målrettet specifikke målgrupper. som Humtech også kan hjælpe med at sætte strategisk retning for gennem bl.a. dataindsamling, testimonals, personaer og strategisk storytelling og thought leadership.  
Vi hjælper både med den strategiske rådgivning, produktion og eksekvering af kommunikationen og med udarbejdelse af videnskabskommunikation i form af content med høj værdi, som er stærkt fagligt funderet. Det kan fx. være strategioplæg, whitepapers, e-bøger, medvirken eller produktion af podcasts, radio, TV, cases, artikler, oplæg, ekspertbidrag eller presse. 

LEVERANCER

Strategioplæg, white papers og idekataloger

E-bøger, artikel og undervisningsmaterialer
Cases, testimonials og presseindlæg.

pexels-thirdman-7652541.jpg

LEDELSESRÅDGIVNING

Mangler du hjælp til at udvikle, løfte eller sparre om din eller din organisations strategiske mål og udfordringer?

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup har tyve års ledelses- og rådgivningserfaring fra både større teams og projekter og på tværs af det private, offentlige, forskning, politik og ngoer. Hun hjælper ledere med strategisk rådgivning, formidling og eksekvering til at løfte forretning, ledelse og mennesker gennem bevidst og strategisk fokuseret lederskab.

LEDELSESRÅDGIVNING

1:1 EXECUTIVE ADVISING

Forretningsmøde
Executive rådgivning for ledere og eksperter.

1:1-rådgivning er for dig, der er leder eller ekspert.
Her kan du række ud for løbende sparring og rådgivning efter behov med fx. en klippekortsordning

 - eller, vi kan skræddersy et forløb af strategisk rådgivning til at udvikle dig og din forretning. 

Grith Okholm Skaarup er din strategiske sparringspartner i både rådgivning og eksekvering, hvor du får guidance til at skabe mere trivsel, positionering, værdi og mening for både dit virke, dine omgivelser og dig selv. Grith Okholm Skaarup arbejder med afsæt i empirisk forskning og ledelsesteori og 20 års ledelsesbaggrund som bl.a. ejer, stifter, partner, bestyrelsesmedlem og kommunikations- og marketingchef samt csr og esg-ansvarlig.

KERNEEMNER

Forretningsstrategi og værdiskabelse

Bevidst lederskab og livsdesign

Compassionate & Thoughtful Leadership

LEDELSESRÅDGIVNING

STRATEGISK LEDERUDVIKLING

folk sidder og arbejder med laptop på benene
Ledelsesudvikling, netværk og kurser.

Humtech udvikler og afvikler skræddersyede strategiske lederudviklingsforløb og kurser for bl.a. ledernetværk, organisationer og undervisningsinstitutioner. Kurser og undervisning er med fokus på læring gennem en stor grad af involvering, medfortælling og ejerskab til at sikre forankring. Forløbene tager afsæt i aktuel forskning, trends, empiri og praksis, der bl.a. går på tværs af humanvidenskabelige og samfundsrelevante discipliner inden for bl.a. ledelse, psykologi, sociologi, økonomi, antropologi, filosofi, journalistik og kommunikation.   Der er fokus på, at inspiration og nye indsigter skal skabe reel forandring, hvor ny viden bliver til læring og værktøjer, der kan anv anvendes i praksis.

KERNEEMNER

Fremtidens lederskab

Human og compassiondrevet ledelse
Fra Thought Leader til Thoughtful Leader

 

LEDELSESRÅDGIVNING

BESTYRELSE OG ADVISORY BOARD

Indgangssamling
Medlem af advisory boards og bestyrelser.

Grith Okholm Skaarup er aktiv som boardmedlem i en lang række virksomheder. Med fokus på at løfte både organisationer og mennesker til at vækste. Hun er også repræsenteret som boardmedlem ved bl.a. Selection F , CVX og BLC i international sektion for Future Leadership. Du kan hente Grith Okholm Skaarups bestyrelsesprofil eller bestyrelsessite eller tage kontakt for samarbejde.Aktuelt er hun medlem af otte boards. Hun arbejder som bestyrelsesmedlem i Self, HATO Medical Technologies, og Vaekst Group og Advisory Board medlem for AutoMake, Be WellBrand Leadership Community og MetaLearn. 

BESTYRELSESKOMPETENCER

Ledelse, trends og digitalisering
Strategisk kommunikation og marketing  Internationalisering og interkulturel forståelse

pexels-adrien-olichon-3767172.jpg

BOARDARBEJDE

Har du brug for et erfarent boardmedlem, der skaber værdi for både forretning og mennesker?

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup er medlem af en lang række Advisory Boards og bestyrelser. Du kan finde hendes bestyrelsesprofil her, hvis din virksomhed har brug for et erfarent boardmedlem.

BOARDARBEJDE

FORRRETNINGSUDVIKLING

Mennesker sidde ved mødebord og en står op  og fremlægger
Strategisk forretningsudvikling & ledelse

Grith Okholm Skaarup har igennem mere end tyve års virke som leder, rådgiver og boardmedlem hjulpet en lang række virksomheder til strategisk at udvikle deres forretning og organisation til at skabe mere værdi. Hun har bistået i store og radikale transformationer og forandringsprojekter af både forretningsområder- og modeller, kulturer, fusioner og omlægninger.
Grith Okholm Skaarups kommer med solid indsigt og erfaring i kommercialisering og en både ledelsesmæssig, entreprenant, akademisk og  journalistisk baggrund og et stort netværk på tværs af brancher. Hun har i sit virke som leder, rådgiver og boardmedlem været med til at vinde flere priser for sit arbejde med at udvikle organisationer og store strategiske forandringer og projekter bl.a.:  
Innovationsprisen, Digital Awards, Creative Circle, German Design Award og Karnovs Publikumspris. Hun blev i 2010 kåret som ledelsestalent af Berlingske Talent 100. 

BESTYRELSESKOMPETENCER

Ledelse, organisering og innovation

Forretningsstrategi og -udvikling

People & Culture - rekruttering og tilknytning

BOARDARBEJDE

DIGITALISERING

menneske med robot
Tech, automatisering og optimering

Som ekspert i trends og digital kultur med fokus på menneskelige behov i teknologiske forandringer bidrager Grith Okholm Skaarup i boardarbejdet med solid strategisk erfaring og indsigt i digitalisering og indsigt i både digital kultur og teknologisk begrebsforståelse. Hun har hjulpet med at digitalisere flere virksomheder med strategier til interne og eksterne platforme, systemer og processer til at automatisere, optimere og effektivisere arbejdet. Hun har bl.a. været med til  opbygning af legal tech-frontrunner position i udviklingen af teknologiske platforme og en innovativ kultur for Poul Schmith/ Kammeradvokaten. Hun sidder desuden i boards for flere techvirksomheder, der arbejder med bl.a. robotics, AI og machine learning og hun har solid viden om hybride arbejdsformer og digital selvledelse.
Grith Okholm Skaarup er desuden godkendt digital rådgiver ved SMV: Digital.

BESTYRELSESKOMPETENCER

Digital strategi, ledelse og procesoptimering

Teknologiske trends og digital kultur

Dataetik, bias- og kritisk analyse


 

BOARDARBEJDE

INTERNATIONALISERING

Folk går i en hall eller trappeopgang og snakker
Interkulturel indsigt og udsyn

Det internationale udsyn er en af Grith Okholm Skaarups strategiske kæpheste i alt, hvad hun rådgiver og formidler om. Hun kommer med stor indsigt i internationale tendenser og ekspertviden i future work og leadership i globalt perspektiv. Hun har en solid interkulturel forståelse fra bl.a. at have rejst i mere end 70 lande og boet, studeret og arbejdet i bl.a. England, Nicaragua og Italien ligesom hun også taler både engelsk, spansk og italiensk. Som boardmedlem har hun hjulpet med flere internationaliseringsstrategier til både vækst, udvidelse, fusioner, partnerskaber, rekrutteringer og samarbejder på tværs af grænser og baggrunde. Med et stort internatonalt netværk, og en forståelse for kultur, sprog, skikke, barriere og potentialer, der kan hjælpe virksomheder i deres internationale strategi, positionering eller værdiskabelse. 

BESTYRELSESKOMPETENCER

Ledelse, trends og digitalisering
Strategisk kommunikation og marketing  Internationalisering og interkulturel forståelse

BOARDARBEJDE

KOMM/ MAR

touchscreen computer
Strategisk kommunikation og marketing

Den strategiske kommunikation og marketing er her, hvor Grith Okholm Skaarup i både corporates, bestyrelses- og advisory board-arbejdet har sat solide aftryk i at få organisationer til at øge deres værdi og omdømme gennem strategisk kommunikation og marketing. Grith Okholm Skaarup har bl.a. været Partner og Head of Communication & Marketing i det internationalt rettede konsulenthus Workz og været kommunikationschef ved Poul Schmith/ Kammeradvokaten, hvor hun opbyggede en kommunkationsafdeling fra a-z som en strategisk enhed i forretning med 15 specialiserede medarbejdere. Hun har de sidste ti år hjulpet bestyrelser og advisory boards med strategiske kommunikation og marketing gennem ledelsesrådgivning, formidling og eksekvering. 

Som aktivt medlem af en lang række Advisory Boards og bestyrelser har hun skabt fremdrift, vækst og positonering gennem både rådgivning og eksekvering inden for en lang række strategiske kommunikations- og marketingområder. Grith Okholm Skaarup er en frontrunner på nye tendenser og ny teknologi på feltet i både teori og praksis - og i krydsfeltet mellem forretning, forskning og formidling. 

BESTYRELSESKOMPETENCER

Strategisk kommunikation fra a-z

Automatiseret og digital marketing og flows

Thought Leadership og Employee Advocacy

BOARDARBEJDE

PR & PA

Pressekonference set fra tilskuersiden
Presse og strategisk netværk 

Den rette strategi til både public relations og public affairs kan være afgørerende for, at organisationer når den positionering og værdiskabelse de ønsker. Grith Okholm Skaarup har som presseansvarlig gennem hele sit virke hjulpet virksomheder, ledere og eksperter til at være top of mind brands og thought leaders på deres felt. Gennem strategisk fokus på presse- og mediestrategi og et solidt netværk til interesseorganisationer ift. public affairs arbejde, kan Grith Okholm Skaarup både hjælpe med indsigter, erfaringer og det strategiske og operationelle arbejde for at lykkes med at få omtaler eller de rette i tale, som kan have afgørende værdi og indflydelse for en organisation eller ledelses overlevelse og omdømme. Grith Okholm Skaarup er både cand.mag. i kommunikation og journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

BESTYRELSESKOMPETENCER

Public Relations - presse- og mediestrategi

Public Affairs - lobby og interessevaretagelse
Journalistisk og kommunikativ eksekvering

 

BOARDARBEJDE

CSR/ ESG

Grith Okholm Skaarup i pink jakke sidder og ser ud over københavn
Socialt ansvar og samfundsansvar

Grith Okholm Skaarup har gennem hele sit ledelsesvirke i corporate også haft ansvar for CSR og ESG. Her har hun været ansvarlig for at drive en lang række processer og aktiviteer til at udvikle, optimere og redegøre for virksomhedens samfundsansvar og sociale ansvarlighed. Hun har i boardregi hjulpet flere virksomheder med at opnå og understøtte arbejde og afrapportering inden for ESG og FNs bæredygtighedsmål, og hun er engageret i en lang række samarbejder inden for bl.a. sustainability og  social impact, diversitet, inklusion og ligestilling.   Hun har også drevet ni års CSR-partnerskab med Ungdommens Røde Kors og partnerskab med Fonden for entreprenørskab til at fremme iværksættertalenter. Derudover har hun faciliteret projekter og samarbejder med bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Folkekirkens Nødhjælp, Røde Kors og AIDS-fondet. Hun har desuden engageret sig som frivillig og mentor ved bl.a. Mellemfolkeligt Samvirke, Casa Xalteva og Mentor for Ukranian Entrepreneurs
 

BESTYRELSESKOMPETENCER

Social ansvarlighed og samfundsansvar
Diversitet, inklusion og ligestilling 

Social impact, sustainability og CEO-aktivism

Lene Kahl, Områdedirektør,

Poul Schmidt/Kammeradvokaten:

Ydet uvurderlig indsats. Udpræget visionær, kreativ og innovativ profil og udtalte relationelle kompetencer. Naturlig evne til at udfordre vanetænkning og se løsninger uden for de eksisterende rammer. Ledelsesmæssig strategisk parathed og  et naturligt og ubesværet fokus på ledelse og teamudvikling. Som leder har Grith altid fået enestående anbefalinger. 

Jeppe Kornum Jensen, CEO & Partner,

LAKOR:

Der er ingen tvivl om, at Grith skaber stor værdi for vores virksomhed. Hun bidrager med kvalificeret, strategisk sparring og udfordrer vores valg med velargumenteret og konstruktiv feedback. Dette kommer også til udtryk gennem hendes store netværk, som hun altid gerne aktiverer. 

Cille Rosentoft, Ejerstifter,

Freeliving:

Grith bidrager med skarpe strategiske perspektiver med fokuseret at udvikle vores virksomhed. Hun har øje for virksomhedens vækst og vores egen personlige udvikling og skaber stor værdi for os. Imponeret over den måde hun kobler strategisk forretningsudvikling med det relationelle.

Grith-ræk-ud-_1_-_1_.webp

BRUG FOR EN EKSPERT?

Grith Okholm Skaarup stiller gerne op til interview, eller kan kontaktes for citater omkring emner indenfor menneske og ny teknologi, etiske dilemmaer og innovative potentialer

bottom of page