top of page
Grith-Okholm-Skaarup-grey-background_1657794872.webp

GRITH OKHOLM SKAARUP

At sætte aftryk og konsultere i balancen mellem tech, trends og lederskab er min vej til at skabe menneskelig værdi.  

EKSPERTISE:

 

  • Digital forretningsudvikling og ny teknologi

  • Trends og innovation i ledelse, organisationsudvikling og arbejdsliv

  • Strategisk kommunikation, marketing, bæredygtighed og CSR/ESG

  • Internationalt netværk og interkulturel forståelse 

  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort Instagram Icon
  • Sort Facebook ikon
  • Sort Twitter Icon

PR & PRESSE

PROFESSIONELLE AFTRYK

Grith Okholm Skaarup har 20 års erfaring som leder og rådgiver. Hun har arbejdet med organisationer i ind- og udland på tværs af det private og offentlige - og er en flittigt benyttet ekspert, foredragsholder og underviser. Hun har bl.a. været partner og leder i Workz, rådgiver i Zentropa Interaction og kommunikationschef ved Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Grith Okholm Skaarup har en kandidat i kommunikation fra Københavns Universitet og Universitá di Bologna og en efteruddannelse som journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

ANERKENDELSER OG PRISER

Grith Okholm Skaarup har været med til at vinde flere anerkendelser og priser for sit arbejde. Hun er kåret som ledelsestalent i 2010 ved Berlingske Talent 100 og har lavet flere prisvindende projekter, som har modtaget bl.a. Danish Internet Awards,  Marketing Award, True Awards, Creative Circle, Innovationsprisen, Karnov Publikumprisen og German Design Award 2020.

LEDELSE

Stifter af Humtech, Grith Okholm Skaarup, har gennem sin 20-årige karriere arbejdet med at lede, rådgive og udvikle mennesker og organisationer på tværs af brancher og landegrænser. Heraf 15 års ledelsesvirke i funktioner som ejerstifter, partner, bestyrelsesmedlem, marketing,- csr- og kommunikationschef. Hun har arbejdet som leder for både større specialiserede teams og på store strategiske projekter. 

 

SAMARBEJDER

Grith Okholm Skaarup har gennem sin professionelle karriere samarbejdet med et væld af organisationer og ledere. Hun har skabt resultater, der har sikret vækst, transformationer, innovation, internationalisering, omdømme, omtaler og branding, men også i form af menneskelige og ledelsesmæssige aftryk og udvikling af kulturer, strukturer og normer.

Inden for ledelsesrådgivning har hun bl.a. hjulpet Novozymes og Københavns Kommune i projekter om klima, bæredygtighed, teknik og miljø, integration og mangfoldighed.

 

Hun har produceret en lang række produkter inden for videnformidling i tekst, video og audio. Det har hun blandt andet for Amazon og Nokia i formidling om ny teknologi, innovation, samarbejdsformer og forretningsmodeller og som foredragsholder for adskillige virksomheder som bl.a. TV2 og Dansk Erhverv.

BESTYRELSESPROFIL

Grith Okholm Skaarup er aktiv i bestyrelser og advisory boards som ekspert i strategisk forretningsudvikling, kommunikation, teknologi og nye tendenser. Hun arbejder med internationalt perspektiv og har en stor interkulturel indsigt og forståelse og har boet og arbejdet i Nicaragua, Italien og England.

EN BIO MED MENNESKELIGT AFTRYK

Ledelsesrådgiver, konsulent og tech-ekspert er blot få af de ekspertiser hjertet bag Humtech, Grith Okholm Skaarup har tilegnet sig gennem sin 20-årige karriere.

bottom of page