Cookie- og privatlivspolitik

Formål

Ved besøg på hjemmesiden indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold, oplevelse og annoncering for hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du undlade at bruge siden og slette dine cookies jf. vejledning herunder. Du kan herunder se, hvilke informationer, der bliver indsamlet, deres formål og tredjeparter med adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies. Cookies er en lille tekstfil, der bliver gemt på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende. Formålet er at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Der er ikke gemt personlige oplysninger i cookies her, og de kan heller ikke indeholde virus.

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, så vil eventuelle annoncer være mindre relevante eller kunne ses oftere. Du kan også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Under advancerede cookieindstillinger kan der træffes til- og fravalg. Cookies kan slettes ved at bruge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter:

 

Google

Wix

Facebook/Instagram

LinkedIn

Twitter

 

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle de informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det betyder bl.a., at de informationer indsamles og behandles, når du benytter hjemmesiden. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager med bidrag eller registrerer dig som bruger eller abonnent - eller ved øvrig brug af services eller køb.

 

De informationer, der behandles og indsamles om dig via hjemmesiden indeholder typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, mobiltelefon, tablet eller tilsvarende, dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke dele af hjemmesiden du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden f.eks. navn, email, adresse og IP. Det vil typisk være i forbindelse med formularer.

 

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, de annoncer, du modtager eller klikker på, køn, alder og geografisk placering mm. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se de tredjeparter, der er tale om i afsnittet under “Cookies”, og det er oplysninger, der kan anvendes til at kunne målrette annoncering.

 

Når der benyttes tredjeparter til opbevaring og behandling af data, er det udelukkende for at behandle oplysninger på vegne af Humtech, og de må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som f.eks. navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Sikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt gennem de rette betingelser teknisk, organisatorisk og i overensstemmelse med gældende lovgivning ift. databeskyttelsesloven og persondataforordnungen. Det betyder, at dine data ikke bliver ulovligt slettet, forsvinder, publiceres, misbruges eller kommer til uvedkommendes kendskab - eller i øvrigt behandles i strid med gældende lovgivning.

 

Oplysninger bliver kun anvendt til det, de er indsamlet til og slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Der bliver anvender tredjeparter til behandling af:

– håndtering af tilmelding til nyhedsbrev: Wix

– håndtering af nyhedsbreve via e-mail: Mailchimp

– håndtering af bidrag via formular: Wix

 

Der foreligger databehandleraftaler med disse databehandlere ift. at overholde gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring, hvorfor der ikke er angivet en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Har du ønsker om ændringer ift. fejl i oplysninger eller lign., kan du bede om at få det rettet. Du kan også kontakte os, hvis du ikke længere ønsker, at vi behandler dine personoplysninger. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage for kontakt på mail via nyhedsbreve, kan det altid ske ved at trykke på et link i nyhedsbrevet.

 

 

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

 

Humtech

Telefon: 25100517

Email: grith@humtech.dk