top of page
pexels-lisa-2130102.jpg

OM HUMTECH

Humtech formidler viden og rådgivning om at navigere som mennesker og medmennesker i den teknologiske tidsalder.

Fokus er på fremtidens lederskab, arbejdsliv og livsdesign. Metoderne er i formåls- og fællesdrevne organiseringer og praksisser og i lederskab drevet af følgeskab. Arbejdet bygger på tyve års professionelt virke, empirisk forskning, aktuel research og data om tendenser inden for ledelse,  future of work og teknologi og fra samfunds- og humanvidenskaber. 

People walking & lady in red_grey_web_less_people.png

Humtechs formål er at skabe bedre liv ved at give menneskelige behov plads.

Humtech arbejder for at skabe levedygtige samfund, virksomheder og liv, der både genererer værdi og gør det værd at være til. Det handler bl.a. om at identificere, opdyrke og opgradere menneskelige behov, egenskaber og styrker i organisationen. F.eks. ved at udvikle formåls- og fællesdrevne organiseringer og praksisser og revitalisere eksisterende normer, strukturer og kultur, hvor det er meningsfuldt.

Det er måden at fremtidssikre forretning og fællesskab og udvikle lederskab, der er drevet af følgeskab. Gennem langsigtede og bæredygtige løsninger til at skabe værdi og sætte aftryk.  

Formål
Grith-Okholm-Skaarup grey background portrait.jpg

HUMTECHS STIFTER

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup

Humtech er stiftet af videnformidler og ledelsesrådgiver Grith Okholm Skaarup.

Grith Okholm Skaarup har 20 års erfaring som leder og rådgiver. Hun har arbejdet med organisationer i ind- og udland på tværs af det private og offentlige - og er en flittigt benyttet ekspert, foredragsholder og underviser. Hun har bl.a. været partner og leder i Workz, rådgiver i Zentropa Interaction og kommunikationschef ved Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Grith Okholm Skaarup har en kandidat i kommunikation fra Københavns Universitet og Universitá di Bologna og en efteruddannelse som journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

ANERKENDELSER OG PRISER

Grith Okholm Skaarup har været med til at vinde flere anerkendelser og priser for sit arbejde. Hun er kåret som ledelsestalent i 2010 ved Berlingske Talent 100 og har lavet flere prisvindende projekter, som har modtaget bl.a. Danish Internet Awards,  Marketing Award, True Awards, Creative Circle, Innovationsprisen, Karnov Publikumprisen og German Design Award 2020.

LEDELSE

Stifter af Humtech, Grith Okholm Skaarup, har gennem sin 20-årige karriere arbejdet med at lede, rådgive og udvikle mennesker og organisationer på tværs af brancher og landegrænser. Heraf 15 års ledelsesvirke i funktioner som ejerstifter, partner, bestyrelsesmedlem, marketing,- csr- og kommunikationschef. Hun har arbejdet som leder for både større specialiserede teams og på store strategiske projekter. 

 

SAMARBEJDER

Grith Okholm Skaarup har gennem sin professionelle karriere samarbejdet med et væld af organisationer og ledere. Hun har skabt resultater, der har sikret vækst, transformationer, innovation, internationalisering, omdømme, omtaler og branding, men også i form af menneskelige og ledelsesmæssige aftryk og udvikling af kulturer, strukturer og normer.

Inden for ledelsesrådgivning har hun bl.a. hjulpet Novozymes og Københavns Kommune i projekter om klima, bæredygtighed, teknik og miljø, integration og mangfoldighed.

 

Hun har produceret en lang række produkter inden for videnformidling i tekst, video og audio. Det har hun blandt andet for Amazon og Nokia i formidling om ny teknologi, innovation, samarbejdsformer og forretningsmodeller og som foredragsholder for adskillige virksomheder som bl.a. TV2 og Dansk Erhverv.

BESTYRELSESPROFIL

Grith Okholm Skaarup er aktiv i bestyrelser og advisory boards som ekspert i strategisk forretningsudvikling, kommunikation, teknologi og nye tendenser. Hun arbejder med internationalt perspektiv og har en stor interkulturel indsigt og forståelse og har boet og arbejdet i Nicaragua, Italien og England. Hent bestyrelsesprofil.

Om Grith Okholm Skaarup

EKSPERTISE

Humtechs ekspertise er at klæde virksomheder og ledere på, der søger ekspertviden og rådgivning om fremtidens behov inden for ledelse og arbejdsliv i mødet mellem mennesker og teknologi.

EKSPERTISE

LEDELSESRÅDGIVING

pexels-thirdman-7652541.jpg
Executive rådgivning for virksomheder og ledere.

Humtech tilbyder ledelsesrådgivning og udvikling som både skræddersyede forløb til større grupper og enkeltpersoner. Forløbene er rettet mod mennesker, som har brug for strategisk, kyndig og nærværende ledelsesrådgivning og vejledning inden for Humtechs ekspertiseområder.

KERNEEMNER

Formåls- og fællesdrevet ledelse

Forretningsudvikling og innovation

Teknologiske og humane tendenser

EKSPERTISE

VIDENFORMIDLING

tyler-callahan-e_RpjNyMgEM-unsplash_red2.jpg
Skræddersyede viden- og formidlingsopgaver.

Humtech tilbyder en lang række ydelser inden for videnformidling. Du kan booke aktuelle eller skræddersyede foredrag, workshop og undervisning. Tag kontakt for ekspertbidrag eller forespørgsler inden for f.eks. videnjournalistik, artikler, faglige publikationer, podcast eller speak.

KERNEEMNER

Fremtidens ledelse og arbejdsliv

Teknologiske tendenser

Human og relationel kapital

EKSPERTISE

BOARDARBEJDE

adrien-olichon-1aIwLqshekQ-unsplash.jpg
Boardarbejde som medlem af advisory boards og bestyrelser.

Humtech ved stifter Grith Okholm Skaarup har lavet ledelses- og bestyrelsesbetjening gennem hele sit virke og været del af bestyrelsen for European Film College og Women In Film and Television. Hun er 6 x boardmedlem som forkvinde i Freeliving Advisory Board og boardmedlem i: PauseBrand Leadership Community, Trigger+, Vaekst Group og Lakor.

KERNEEMNER

Forretningsudvikling, kommunikation

 Marketing, digitalisering, teknologi, trends, Ledelse, internationalisering og future work

pexels-nida-7818815.jpg

SAMFUNDSANSVAR 

 

Kernen i Humtechs arbejde er medmenneskelighed.

Humtech arbejder i rådgivning og formidling med fokus på udsyn, ligeværd, samfundsansvar og social innovation. For mere bevidst og bæredygtigt lederskab og livsdesign. Både for den enkelte leder eller thought leader og for at fremtidssikre design af organisatoriske og samfundsmæssige fællesskaber bedst til både menneskelige, globale og klimamæssige behov. 

Humtech samarbejder og støtter også udviklingsarbejde lokalt og internationalt gennem pro bono- og ambassadørarbejde og via donationer inden for bl.a. uddannelse, digital dannelse og demokratiarbejde - og med mærkesager inden for ligeværd, mindre ulighed og bæredygtighed.

 

Humtech støtter bl.a.:

International Media Support, Mellemfolkeligt Samvirke, Reden International KFUK, Global Aktion, Brobyggerne og UNICEF.

 

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup har gennem hele sit ledelsesvirke været ansvarlig for CSR og samfundsansvar og for partnerskaber mellem virksomheder og NGOer som bl.a. Ungdommens Røde Kors og Fonden for Entreprenørskab.  Hun er frivillig og ambassadør for bl.a Mellemfolkeligt Samvirke, Casa Xalteva og som mentor for kvindelige, ukrainske iværksættere ved Erhvervsstyrelsen og Google Westart. Derudover har hun som rådgiver hjulpet med strategisk udvikling og kommunikation for bl.a. Kræftens Bekæmpelse, AIDS-fondet og Folkekirkens Nødhjælp.

bottom of page