top of page
pexels-lisa-2130102.jpg

OM HUMTECH

Humtech formidler viden og rådgivning om at navigere som mennesker og medmennesker i den teknologiske tidsalder.

Fokus er på fremtidens lederskab, arbejdsliv og livsdesign. Metoderne er i formåls- og fællesdrevne organiseringer og praksisser og i lederskab drevet af følgeskab. Arbejdet bygger på tyve års professionelt virke, empirisk forskning, aktuel research og data om tendenser inden for ledelse,  future of work og teknologi og fra samfunds- og humanvidenskaber. 

Daniel Ferdinand, OCM, Novo Nordisk:

You will not find a more empathetic leader than Grith! She utilises this ability in her profession by perceiving employees, clients and users on an extraordinary insightful level. This inherent human-centred skill has been remarkably powerful in her work with breakthrough leadership and communication strategies, innovation and organisational transformation.

In my experience, one of her key leadership skills is a deeply rooted authenticity. An ability that she seamlessly translates into establishing trust and influence. It is a personal attribute that is cherished by everyone around her and that inevitably will be of value to the organisations she will help transform and develop in the future.

Michael Sørensen, CEO, Sociuu:

Når man samler en flok topprofessionelle kommunikatører fra nogle af de største virksomheder i Danmark til event, så stiller det store krav til de oplæg og budskaber, man vil præsentere dem for. Til vores event matchede vi dem med Grith, som fik overbevist samtlige i forsamlingen om, hvorfor thought leadership og medarbejderinvolvering skal være en del af strategierne - og at det faktisk gavner bundlinjen på langt flere områder end de måske havde tænkt.
Et arrangement, hvor du tænker noget før du går ind - og noget helt andet når du går ud - det er det Grith kan.
5 stjerner her fra os hos Sociuu.

Gitte Just, CEO, BeWell:

 Grith er en utrolig professionel og skarp rådgiver og sparringspartner. Derudover er hun er et generøst menneske, som rundhåndet deler sin viden og sit netværk med dem, hun er i kontakt med. Jeg har oplevet hendes særlige solide spidskompetencer i strategi og forretningsudvikling på nærmeste hold i regi af min virksomhed BeWell, hvor Grith er medlem af mit advisory board. Hun har en formidabel evne til at spotte og yde sparring på områder, som har brug for løft og fokus for at virksomheden kan udvikle sig. Hun er en ekstraordinær kapacitet, som vil være et scoop for alle advisory boards og bestyrelser, der leder efter talent til at hjælpe med at udvikle deres virksomhed.

Humtech tilbyder nøje udvalgte ekspertydelser med fokus på at klæde organisationer på til at balancere ledelse og arbejdsliv i en højteknologisk tidsalder.  

Hos Humtech skræddersyer vi vores sortiment af ydelser nøje. Værdiskabelse for det enkelte menneske er vores DNA, og med ekspertise i højsædet skaber vi grobund for et sundt eksistensgrundlag så arbejde bliver meningsfuldt med ro til både bundlinje og den enkelte. 

YDELSER
Oplæg om menneskelige behov i den teknologiske tidsalder.

Hvordan opgraderer vi vores humanitet? Hvilke behov og tendenser ser vi i teknologi, samfunds-, organisations- og livsindretning? Hvilke muligheder og udfordringer giver det os i forhold til at skabe gode liv?

YDELSER
Foredrag og workshop om at sætte mere meningsfulde aftryk i andres og eget liv.

De aftryk vi sætter former os og verden omkring os. Workshoppen klæder deltagerne på til selv at kunne sætte mere bevidste og værdifulde aftryk i alt, hvad de siger, syner og gør - eller ikke gør.

YDELSER
Foredrag og workshop om at sætte mere meningsfulde aftryk i andres og eget liv.

De aftryk vi sætter former os og verden omkring os. Workshoppen klæder deltagerne på til selv at kunne sætte mere bevidste og værdifulde aftryk i alt, hvad de siger, syner og gør - eller ikke gør.

People walking & lady in red_grey_web_less_people.png

Humtechs formål er at skabe bedre liv ved at give menneskelige behov plads.

Humtech arbejder for at skabe levedygtige samfund, virksomheder og liv, der både genererer værdi og gør det værd at være til. Det handler bl.a. om at identificere, opdyrke og opgradere menneskelige behov, egenskaber og styrker i ledere og organisationer. F.eks. ved at udvikle formåls- og fællesdrevne organiseringer og praksisser og revitalisere eksisterende normer, strukturer og kultur, hvor det er meningsfuldt.

Det er måden at fremtidssikre forretning og fællesskab og udvikle lederskab, der er drevet af følgeskab. Gennem strategisk langsigtede og bæredygtige løsninger til at skabe værdi og sætte aftryk.  

Formål
Grith_Okholm_Skaarup_Portrait_web_Humtech.jpg

HUMTECHS HJERTE

Humtech er stiftet af vidensformidler og ledelsesrådgiver Grith Okholm Skaarup.

Grith Okholm Skaarup har 20 års erfaring som leder og rådgiver. Hun har arbejdet med organisationer i ind- og udland på tværs af det private og offentlige - og er en flittigt benyttet ekspert, foredragsholder og underviser.

 

Hun har bl.a. været partner og leder i Workz, rådgiver i Zentropa Interaction og kommunikationschef ved Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Gennem sin karriere har arbejdet budt på ledelse, rådgivning og udvikling af mennesker og organisationer på tværs af brancher og landegrænser. Heraf 15 års ledelsesvirke i funktioner som ejerstifter, partner, bestyrelsesmedlem, marketing,- csr- og kommunikationschef.

Grith Okholm Skaarup har en kandidat i kommunikation fra Københavns Universitet og Universitá di Bologna og en efteruddannelse som journalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

VIDERE TIL PR & PRESSE

Om Grith Okholm Skaarup

SAMFUNDSANSVAR 

 

Kernen i Humtechs arbejde er medmenneskelighed.

Humtech arbejder i rådgivning og formidling med fokus på udsyn, ligeværd, samfundsansvar og social ansvarlighed og innovation. For mere bevidst og bæredygtigt lederskab og livsdesign. Både for den enkelte leder eller Thought Leader og for at fremtidssikre design af organisatoriske og samfundsmæssige fællesskaber bedst til både menneskelige, globale og klimamæssige behov. 

Humtech samarbejder og støtter også udviklingsarbejde lokalt og internationalt gennem pro bono- og ambassadørarbejde og via donationer inden for bl.a. uddannelse, digital dannelse og demokratiarbejde - og med mærkesager inden for ligeværd, mindre ulighed og bæredygtighed.

 

Humtech støtter bl.a.:

International Media Support, Mellemfolkeligt Samvirke, Reden International KFUK, Global Aktion, Brobyggerne og UNICEF.

 

Stifter af Humtech Grith Okholm Skaarup har gennem hele sit ledelsesvirke været ansvarlig for CSR og samfundsansvar/ ESG og for partnerskaber mellem virksomheder og NGOer som bl.a. Ungdommens Røde Kors og Fonden for Entreprenørskab.  Hun er frivillig og ambassadør for bl.a Mellemfolkeligt Samvirke, Casa Xalteva og som mentor for kvindelige, ukrainske iværksættere ved Erhvervsstyrelsen og Google Westart. Derudover har hun som rådgiver hjulpet med strategisk udvikling og kommunikation for bl.a. Kræftens Bekæmpelse, AIDS-fondet og Folkekirkens Nødhjælp.

pexels-nida-7818815.jpg
bottom of page